August 13, 2013

Crouch End Townhouse Interior Design by LLI Design






Crouch End Townhouse Interior Design by LLI Design

Nicely designed space for a townhouse in London through the use of well-scaled furniture, large-format tiles, and zoned lighting.
The owners recently purchased a new build 3000 sq foot townhouse in Crouch End, North London enjoying views towards historic Alexander Palace. The house boasts a magnificent ground floor double volume space. The first floor living room overlooks the kitchen dining area below and is linked via glass balustraded feature staircase, the rear exterior double volume face is glazed to bring a sense of the outside in. 
With such an airy environment it was important to maintain the drama of the space whilst bringing a human dimension by adding comfort and well scaled furniture so that the space did not feel or appear too overwhelming. LLI Design’s input at the build stage helped make this space warm and welcoming whilst emphasizing and maximizing the drama.

ShareThis